Zoekfunctie bij 1001interimjobs; afgrijselijk en volstrekt zinloos

Logotype Offsite Behandelde ik gisteren de fraaie zoekinterface van YER; vandaag een zoekinterface die aan het andere einde van het spectrum valt. De zoekfunctie van 1001interimjobs.

Deze site is feitelijk alleen maar bekend van het feit dat Offsite, het bedrijf achter 1001interimjobs, voor de rechter is gedaagd door FunctieMediair en Yacht. Waarmee de site feitelijk meer aandacht kreeg dan het verdiende.

Maar in de discussie op RecruitmentMatters over deze situatie werd gisteren gemeld dat 1001interimjobs een zoekfunctie had gekregen. Dit naar aanleiding van mijn opmerking dat de site niet eens een zoekfunctie geeft; of aangeeft hoeveel opdrachten er beschikbaar zijn.

Nou, dit is die zoekfunctie:

image

Mooi he? Ik heb in ieder geval nog nooit zoiets gezien!

Ik pleit voor vrijwillige euthanasie van deze zoekfunctie. Ik moet de komende dagen in ieder geval een zonnebril dragen; mijn ogen zijn beschadigd door deze aanblik.

Gezien het aantal opdrachten is de zoekfunctie zelfs volstrekt zinloos. Als 1001interimjobs de irritante tussenliggende Google ads zou verwijderen kunnen alle opdrachten makkelijk op 1 scherm worden getoond…

Geef een reactie