Onbeschaamde plug: RecruitmentLab

Visual RecruitmentLab Vandaag een artikel op Frankwatching over RecruitmentLab in de categorie Gespot. Een stap in de richting van meer bekendheid en uiteindelijk natuurlijk world domination. Waarbij de recente herlancering van RecruitmentLab een eerste stap was.

Voor iedereen die denkt dat RecruitmentLab een goed initiatief is; volg de link naar Frankwatching en kik op het omhoog wijzende duimpje omhoog onder het artikel. Voor iedereen die denkt dat RecruitmentLab geen goed initiatief is, doe hetzelfde maar klik op het omlaag wijzende duimpje.

Geef een reactie

4 Comments
  • Nico van der Wel
    says:

    Leuk initiatief!

    Misschien toch nog een paar schoonheidsfoutjes?

    Na volledig invullen van test “Vacatures zoeken” bleef het scherm aangeven (ca. 5 minuten of langer) dat ik nog even moest blijven wachten op het resultaat. Toen ik daarna keek bij “Mijn testen” kreeg ik echter wél een Quick Scan (maar ik vraag me af of de resultaten dus wel kloppen).

    Bij uitprinten van de Quick Scan kreeg ik een waarschuwing dat de output mogelijk niet volledig zou zijn als gevolg van een “fout op de pagina”. 

    Maar… zoals al aangegeven: Waardering voor het initiatief!!

  • Vincent / Jobselectie
    says:

    Van mij ook een dikke vinger / duim omhoog 😉
    Straks treffen we op Internet alleen maar super geoptimaliseerde sites in de recruitment branche, mede mogelijk gemaakt door RecuitmentLab!
    Misschien een idee om straks keurmerken uit te geven voor iedere site die de test doorstaat?