Wie stuurt er nou in hemelsnaam een e-mail nieuwsbrief met als titel: Blabla? Nou, Intermediair:
Kan iemand bij VNU Media of De Persgroep even uitleggen of dit een misplaatste grap of gewoon een blunder is?
Wie stuurt er nou in hemelsnaam een e-mail nieuwsbrief met als titel: Blabla? Nou, Intermediair:
Kan iemand bij VNU Media of De Persgroep even uitleggen of dit een misplaatste grap of gewoon een blunder is?
Prima omschrijving van de nieuwsbrief, veel blabla, weinig inhoud…
Ik kreeg vandaag dezelfde e-mail. Is de e-mail van VNU MEDIA gekraakt en liggen nu alle mailadressen op straat?
Klinkt als een prima grap
hee! je hebt de mail opengeklikt.. ik ga hem onthouden….
Nee, niet doen. Ik klik de e-mail van Intermediair altijd open, maar in dit geval viel mij de titel van de e-mail op. In negatieve zin overigens…
Nooit eerder zo’n onderwerp gezien bij een mail van Intermediair…
http://www.TCS-Groep.nl
@ TCS …..En ja hoor, weer een backlinkje gescoord! Niks anders te doen?
Zijn toch no follow links dus geen toegevoegde waarde !