Main Capital verwerft meerderheidsbelang in Connexys

Logotype ConnexysOp een druilerige dinsdagochtend kan je dus zomaar worden overvallen door een meer dan opvallend bericht: Main Capital Partners heeft via haar fonds Main Capital III een meerderheidsbelang genomen in Connexys. Deze investering past in de strategie van het fonds die is gericht op gevestigde en groeiende software bedrijven in de Benelux met schaalbare internationale business modellen.

Oftewel; Connexys goes global. Of op zijn minst internationaler dan nu het geval is. Dit is wat het persbericht hierover zegt:

Main Capital investeert in Connexys om de groeistrategie verder te ondersteunen, welke ondermeer bestaat uit de uitbouw en professionalisering van het partnerkanaal, internationalisatie gebaseerd op het Force.com [ontwikkelplatform van Salesforce.com] product en het verder bestendigen van de huidige marktleiderspositie door een uitgekiende product/markt strategie.

Hatseflats! Waarin een klein landje groot kan zijn, of misschien wel kan worden. En laten we eerlijk zijn, er komt verdomd veel bijzonder fraaie technologie uit ons landje. Dus zeg ik: Go Connexys, go!

Geef een reactie

2 Comments
Statistieken

bekeken: 3.720

Reactie: 2 Reactie

De hoge citatiegraad zal daar crédit aan zijn.

Beste Dirk, wat een helder geschreven stuk. Duidelijk en to the point. Dank.

[…] jaar deed Colin Lee als promovendus aan de Erasmus universiteit al onderzoek naar de selectiecriteria van recruiters op basis van meer dan 440.000 cv’s. Hierbij […]

Hoi Peter, het lijkt erop dat dit blog aan de vergetelheid ten deel is gevallen en definitief niet meer op te roepen is. Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat de zoekfunctie weer werkt: http://recruitmentmatters.nl/?s=google+jobs

[…] gelukkig zonder vacatures van Monsterboard. Die niet alleen onleesbaar en aantoonbaar fout waren, maar waar je in een groot aantal gevallen niet eens op kon […]