RecruitmentMatters in een nieuwe jas

imageEen nieuw jaar betekent zo af en toe ook een nieuwe jas. En eerlijk gezegd was RecruitmentMatters nodig aan een nieuwe jas toe. Een responsive jas, waardoor voortaan ook op tablets, phablets en smartphones een fatsoenlijke ervaring wordt geboden, inclusief de mogelijkheid om te reageren. En een strakkere jas, als het om het grafische design gaat. Lekker wit en minimalistisch. Daarnaast is er eindelijk een uitgebreide zoekfunctie beschikbaar, waarmee de ondertussen 9.000 artikelen op de site aanzienlijk beter kunnen worden doorzocht. En er zijn nog allerlei andere kleine aanpassingen die de ervaring weer helemaal eigentijds maakt.

Een nieuwe jas is altijd even wennen en er zijn ook nog wat losse draadjes die in de komende tijd zullen worden weggewerkt. Ik ben in ieder geval bijzonder blij met die nieuwe jas en wil om die reden ook mijn jassenmaker Thijs Kempke van harte bedanken!

11 thoughts on "RecruitmentMatters in een nieuwe jas"

  1. Ziet er mooi uit. Werkt tot nu toe goed en lekker overzichtelijk. Zag wel dat de sommige foto’s van auteurs zijn weggevallen is ook soms een pluspunt.

  2. Hoi Marc,Congrats, ziet er lekker clean uit!Wel jammer dat je de categorien hebt weggedrukt onder uitgebreid zoeken (kost weer een click of 2 extra).Volgens mij kijk je teveel naar vacaturesites ;-)Staat nog net niet Wat? Waar? Uitgebreid zoekenGr. Vincent

  3. Nice. Ik zou ‘laatste reacties’ als default tab weergeven en niet meest bekeken.

Comments are closed.