Het zal stiller worden op RecruitmentMatters

HuilenRegelmatige lezers zullen het ongetwijfeld al hebben gemerkt dat het aantal artikelen van mijn hand in de afgelopen maanden is teruggelopen. En vandaag moet ik helaas meedelen dat het de komende tijd wat dat betreft nog veel stiller zal worden. De reden hiervoor is simpel; ik heb eigenlijk allang geen tijd meer om regelmatig te bloggen.

Werkzaamheden voor mijn klanten en de betrokkenheid bij de startup 360social nemen zoveel tijd in beslag dat het bloggen er eigenlijk bij inschiet. En het is niet leuk om iets maar half te doen. Daarom moet ik met pijn in mijn hart de keuze maken om (tenminste voorlopig) het bloggen links te laten liggen, een enkele uitzondering daargelaten.

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor alle reacties die ik op mijn blog postings heb mogen ontvangen, zowel via RecruitmentMatters zelf als via alle andere kanalen die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben.

30 thoughts on "Het zal stiller worden op RecruitmentMatters"

 1. Jammer Marc! Ik heb altijd erg genoten van je deskundige en bovenal kritische commentaren. Daarmee heb je heel wat discussies over heikele onderwerpen in ons vak lekker scherp gehouden. Groet, Ton Brinker.

 2. Jammer, jouw site was dagelijks een bezoekje waard
  Geen idee waarom eigenlijk, want vertoeven op een roze wolk is een stuk prettiger dan die rauwe excelwerkelijkheid van jou.
  succes gewenst!

 3. Begrijpelijk Marc, maar wel erg jammer. Wie moet er nu de JP Cruimings van deze wereld in de gaten gaan houden? Succes met je werkzaamheden!!

 4. Koffie en RM zijn onderdeel van mijn ochtend ritueel! Heb veel genoten van je vermakelijke blogs en uiteraard ook wel gebaald als je “pijnlijke” Jobselectie momenten direct onder de aandacht wist te brengen.
   
  Maargoed ik drink mijn koffie verder op en hoop zo af en toe nog eens een vermakkelijk artikel van je hand te zien. Hoop dat de andere bloggers op RM mij ook doen blijven terugkeren 😉
   
  Succes Marc!

 5. Ai, ai, ai. Ik laat m lekker gewoon in mn bladwijzer staan. Ga gewoon uit van dat “voorlopige”, geen start van de dag zonder RM. 🙁

 6. Jammer Marc.
  Dank voor al je “vermakelijke ” blogs. Wat zullen we het missen.
  Ben blj dat ik mij onder de gelukkige mag scharen die regelmatig live met jou kan brainstormen. 
   
  Persoonlijk vind ik  jouw gesproken tekst veelal prettiger dan je blogs

 7. Nou ja Marc, je moet toch wel af en toe je ervaringen van je af blijven schrijven.
  En al moest ik wel wennen aan je toon, ik ben je blogs steeds regelmatiger gaan lezen.
   
  De nieuwe kansen en mogelijkheden verdienen vast en zeker je aandacht. Veel succes daarmee!
   
  Dan toch maar terug naar micro-bloggen? 😉
   
   
  Bram
   

 8. Ik sluit me aan bij eerdere reacties, heel erg jammer! Voor mij blijft RM een open en eerlijke kijk op recruitment land waarbij je soms door de bomen het bos niet meer ziet.
   

 9. En wat moet ik nu tijdens dat laatste uurtje op vrijdagmiddag gaan lezen dan?
   
  Veel succes met je echte werk!

 10. Wat ontzettend balen, maar ook heel begrijpelijk. Ik blog ook al een tijd niet meer hier en veel te weinig op mijn eigen blogs helaas.  Maar we gaan er natuurlijk voor zorgen met anderen dat RM goed leesvoer blijft houden, niet waar collega bloggers (Laurens, Annemarie, Rob, Ben, Herbert, Wilbert……). Succes met je avonturen en we zien elkaar Marc

 11. Hi Marc,
   
  Van wat ik van 360social heb gezien is het niet heel raar dat daar je focus ligt. Een mooi product. Ben benieuwd hoe het zich blijft ontwikkelen. Jammer voor ons bloglezers. Succes met 360social. 

 12. Jammer jammer!
  Het was voor mij toch wel altijd interessant om een goede – kritische – kijk te hebben op het recruitment landschap.
  Wel verstaanbaar, de weg van bijna elke blog dat ik ooit tegen kwam.
  Veel succes met 360social.

 13. Thanks Marc,
   
  Wat heb je mij ongelooflijk veel tijd bespaart in het wel of niet testen van nieuwe tools…
   
  Maar goed… Het bloed kruipt vast………….
   
  Succes!

 14. zo, dat doet maar, gewoon zonder waarschuwing, in the face.
  Toch gek, dat je aan zo’n azijnzeikerd gaat wennen en dat ik ;m waarschijnlijk nog ga missen ook.
  Met de groeten aan Vera Lynn

 15. wat ontzettend jammer, het geweten van online recruitment stopt ermee. Ontzettend bedankt voor je altijd interessante, prikkelende en boeiende berichten.
  Martin Ipenburg

Comments are closed.