Rob Witjes UWV’er van het jaar

rob_145pMet grote afstand tot de nummer twee is Rob Witjes vandaag door mij verkozen tot UWV’er van het jaar 2015. Als manager arbeidsmarktinformatie en begenadigd twitteraar legt hij onvermoeibaar contact tussen UWV en de buitenwereld. Rob, van harte gefeliciteerd! De prijs, honderd euro, gaat naar een door jou te kiezen vestiging van Dress for Succes.

 

 

15 gedachten over “Rob Witjes UWV’er van het jaar”

   1. Vanzelfsprekend. Ik verwijs naar de door jou geconstateerde Jobless recovery.  Er is werk te verdelen, maar niemand zit te wachten op een encouraged elderly workforce. De tactiek van het UWV om de rollator er gratis bij te leveren werkt deels. Belangrijker is om de wetenschappelijk stevig onderbouwde productiviteit van ouderen ruchtbaarheid te geven. 

     1. Een oplossing die volgens Asscher zelf niets uithaalt. Het is een taai probleem, zegt hij. Quod non. Begin met het laaghangende fruit.

      Vooroordelen over ouderen

      http://www.cbs.nl/nl-nl/menu/themas/arbeid-sociale-zekerheid/publicaties/artikelen/archief/2014/2014-4146-wm.htm

      http://recruitmentmatters.nl/2015/02/12/drie-quick-wins-in-de-aanpak-van-spijbelende-ouderen/

      Kan hij niet tegen Rob Witjes zeggen dat dit een eerste pijler moet zijn in de bestrijding van
      ouderenwerkloosheid?

 1. Dank voor de eretitel. Belangrijker vind ik nog de donatie die ik voor Dress for success mag doen!

  1. Het is je gegund. Belangrijker vind ik nog dat het Dress for success gegund is. Naar welke vestiging mag het? Als je liever geen keuze maakt bepaalt het lot.

Reacties zijn gesloten.