- Recruitment Matters – Alles over online recruitment - http://recruitmentmatters.nl -

Indeed betreedt niche markt

Ga deze plaatje checken!

 

Powered by Indeed, copyright IBM?

Ja. Deze ga je zelf ook zien, vertaald ook zeker, als je deze adres gaat intikken:

Indeedjobs.com/ibm

Maar Indeedjobs.com zonder deze schuine streepje gaat jou zeker weten niets geven:

[1]

Hoezo dan, wat is deze met Indeedjobs.com?


Wat is daar? Je ziet toch deze lijn gaat?

[2]

En ga niet vragen, indeedjobs.com is zeker van Indeed en geen nep.

[3]

Zeer benieuwd wat gaat zeker gebeuren met niche site markt in Nederland…

Zijn er lezers van recruitment matters deze hier meer van weten?

 

5 Comments (Open | Close)

5 Comments To "Indeed betreedt niche markt"

#1 Comment By Anthony Kramer On 11 april 2017 @ 20:48

Ik lees “ga DEZE plaatje checken”, “als je DEZE adres in gaat typen” … Wat een kansloos “artikel” (wat wil je eigenlijk vertellen?) waarvan ik mij afvraag wat dit op deze site doet. Delete Delete Delete. 

#2 Comment By Dirk Goossens On 11 april 2017 @ 21:21

Het lijkt erop dat je de vorm, een naar mijn inzicht briljant samengestelde mix van stijlen, in een ode aan de persoon die deze manoeuvre van Indeed als eerste inzag alsmede de kern van de uitdaging van Indeed – hoe spreek je de juiste taal -, onvoldoende waardeert. De inhoud van het artikel, de precisie, de boodschap, is, met enige voorkennis, buitengewoon voedzaam. Ik raad je aan alle artikelen van Marc Drees over Indeed te lezen en dan nog een keer dit artikel.

#3 Comment By Anthony Kramer On 11 april 2017 @ 22:34

Ik begrijp dat je mijn opmerking over het slechte Nederlands bewust negeert? Of vond je jouw eigen woordkeuze ook briljant samengesteld?! 

#4 Comment By Thomas De Schuyter On 12 april 2017 @ 10:50

Ik vind het wel een interessante ontwikkeling. Indeed is zich klaar aan het maken om de volgende stap te zetten in de samentrekking van de arbeidsmarkt.
 
 
Niche jobsites hebben naar mijn mening het voordeel dat werkzoekenden graag op een site naar werk zoeken die aansluit op hun branche.
 
 
Ik ga er van uit dat de vacatures dan ook uitsluitend op Indeed (en partners) gepubliceerd zullen worden. Het bereik van Indeed is enorm, maar is het groot genoeg om alle andere grote partijen in de markt uit te sluiten? 

#5 Comment By Dirk Goossens On 12 april 2017 @ 11:36

Buitengewoon interessant. De spagaat waar ze in zitten is enerzijds aansluiting zoeken, anderzijds aansluitingspunten zoveel mogelijk verwijderen, tot een ‘bare functional minimum’. Als je de tijd versnelt zie je overigens een mooie evolutie van scraper naar publisher naar creator; ze produceren nu wat ze vroeger consumeerden.