- Recruitment Matters – Alles over online recruitment - http://recruitmentmatters.nl -

Recruitmentmatters: oninteressant

Terwijl Recruitmentmatters veelgelezen blogs deel 3 [1] nog vers in ons geheugen ligt en iedereen reikhalzend uitziet naar deel 4 is het moment aangebroken om een tiental blogs uit hun niet stakende vergetelheid op te rakelen in de enige echte, onvervalste recruitmentmatters top 10 minstgelezen blogs in een onverwachte aflevering van “Recruitmentmatters: oninteressant”.

Spoiler alert: Marc Drees is de meest oninteressante blogger van recruitmentmatters, op grote afstand gevolgd door Alexander Crépin. We adviseren je dringend niet op Lees verder te klikken. De tijd die je besteedt aan deze hall of shame van minstgelezen blogs van de afgelopen tien jaar krijg je nooit meer terug.

Dont enter:

Blog
Oogbollen/~2
571
570
569
557
537
520
499
492
473
378
En dat was het alweer. Negen van bovenstaande blogs zijn van de hand van Marc Drees. Marc is hiermee overduidelijk de meest oninteressante blogger van recruitmentmatters van de afgelopen 10 jaar. Binnenkort verschijnt ‘Recruitmentmatters veelgelezen blogs deel 4’. Hierin zien we Marc ongetwijfeld terug. Naast de meest óninteressante blogger is Marc Drees mogelijk ook de meest interessánte. Je komt het allemaal te weten. Stay tuned.