Reinald Snik nieuwe coach NLGroeit

“Creëer zelfwerkzame overzichtelijke eenheden met professionals. Bouw platte, niet hiërarchische organisaties en zorg voor een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde collega’s.”

Recent heeft het Franse pixid Carerix overgenomen. Een knappe prestatie van Carerix en CEO Reinald Snik. Je vraagt je natuurlijk af of je dat zelf ook zou kunnen, een SaaS bedrijf in de recruitmenthoek opschalen. Het geluk wil dat je het niet hoeft te kunnen. Reinald Snik kan het je leren.

Reinald is namelijk recent toegetreden tot het illustere gezelschap coaches van NLGroeit. Reinald stelt kosteloos 16 uur van zijn tijd ter beschikking om met jou jouw traherende SaaS toko naar een volgend niveau te tillen.

Kom je ervoor in aanmerking? Maak er dan gebruik van. De waarde van NLGroeit is voor groeiende ondernemers namelijk moeilijk te overschatten. Hoe dat zit? 94% van de ondernemers met een goed lopende zaak bereikt nooit een omzet van 1.000.000. De ondernemers die dit wel lukt blijven meestal rond een omzet van 1.000.000 steken. Dit komt doordat ze denken dat ze uniek zijn en hun problemen ook. Is niet zo. NLGroeit brengt ondernemers met een miljoen omzet naar vijf miljoen of tien, door te laten zien hoe dit moet, door te coachen en door de chronisch eenzame entrepreneurs met hen en met elkaar in contact te brengen en te laten zien dat er een weg is, omhoog.

Dus, voldoet je bedrijf aan de voorwaarden? Aarzel dan niet en zet Reinald Snik in voordat een ander je voor is. Dan volsta ik nu met felicitaties aan Carerix en een dankbetuiging namens ons allen aan Reinald Snik voor het ter beschikking stellen van zijn tijd.

Geef een reactie