Laden

Onze Bloggers (actieve bloggers)

Marc Drees

Eigenaar @ RecruitmentLab

Marc Drees
Marc Drees is zelfstandig adviseur. Hij adviseert bedrijven over de inzet van nieuwe technologie / nieuwe media. Het Internet heeft binnen de arbeidsmarkt een ware revolutie op gang gebracht. Het is niet zomaar een nieuw kanaal waarmee bedrijven en kandidaten met elkaar in contact kunnen komen. Het Internet heeft een enorme impact op bestaande verhoudingen in de markt, interne processen binnen bedrijven en de positie van werkzoekenden. Een nieuw evenwicht is voorlopig nog niet in zicht!

Dirk Goossens


Dirk Goossens
Dirk Goossens is directeur/eigenaar van Sollicity. Sollicity levert sinds 2007 arbeidsmarktinfrastructuur aan onderwijs, (semi)overheid, bedrijven vanaf duizend werknemers en specialistische bedrijven met bewezen arbeidsmarktfrictiereducerende werkwijzen. Daarnaast bestuurt hij met Joes van Dijk Inzet Innovatie / JobXS, is hij lid van applied science board Knowvium en blogt hij op niet altijd even heldere wijze voor Recruitmentmatters. Dit laatste vanuit het perspectief en het belang van de werkzoeker.

Gastblogger


Gastblogger
De Gastblogger is natuurlijk niet 1 persoon maar een groot aantal personen. Hoe meer hoe beter. Wie het ook is; de gastblogger is een autoriteit op het gebied waar hij over blogt. En dat maakt de Gastblogger natuurlijk een graag geziene gast op RecruitmentMatters.

Herbert Prins

Foraneo

Herbert Prins
Herbert is jarenlang actief binnen de arbeidsmarkt. Herbert is de motor voor de innovatie en verandering bij verschillende bedrijven en met zijn bedrijfskundige ICT achtergrond blijft hij altijd met beide benen op de grond. Momenteel werkt hij op het snijvlak van E-business en operationeel management bij bedrijven die vraagstukken hebben op gebied van in-, door- en uitstroom van mensen.

Joes van Dijk


Joes van Dijk
Joes van Dijk is mede-eigenaar en tevens CEO van Interim Go! Jarenlange ervaring in alle vormen van arbeidsbemiddeling en expert in HRM, Business Intelligence, Bedrijfsvoering en IT. Intrinsiek gedreven om de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken. Als je een paar schoenen online koopt wil je toch ook kunnen vergelijken en van te voren weten waar je aan begint?!

Niet actief in de afgelopen maanden

Emma de Vries


Emma de Vries
Conversie en SEO gericht, front-end development haar liefde. Met 10 jaar ervaring in online marketing geeft Emma haar eigenwijze blik op recruitment sites. Emma schrijft onder pseudoniem.

Arjan Elbers

Eigenaar @ Get.Noticed

Arjan Elbers
Arjan Elbers, (1978) Werkte ruim 10 jaar in marketing- en salesmanagement functies bij o.a. Content, Randstad en B-NXT. Sinds 2009 is hij (mede) oprichter & eigenaar van Get.Noticed (Internetbureau gespecialiseerd in recruitmentsites). Sinds 2016 is hij als (mede) eigenaar tevens verantwoordelijk voor Twiglers (innovatief netwerk van 49 niche vacaturesites). Samengevat: Online Recruitment Vakidioot (kan verder ook niets).