Laden

Onze Bloggers (actieve bloggers)

Dirk Goossens


Dirk Goossens
Dirk Goossens is directeur/eigenaar van Sollicity. Sollicity levert sinds 2007 arbeidsmarktinfrastructuur aan onderwijs, (semi)overheid, bedrijven vanaf duizend werknemers en specialistische bedrijven met bewezen arbeidsmarktfrictiereducerende werkwijzen. Daarnaast bestuurt hij met Arno Bouwens Inzet Innovatie / JobXS, is hij lid van applied science board Knowvium en blogt hij op niet altijd even heldere wijze voor Recruitmentmatters. Dit laatste vanuit het perspectief en het belang van de werkzoeker.

Herbert Prins

Foraneo

Herbert Prins
Herbert is jarenlang actief binnen de arbeidsmarkt. Herbert is de motor voor de innovatie en verandering bij verschillende bedrijven en met zijn bedrijfskundige ICT achtergrond blijft hij altijd met beide benen op de grond. Momenteel werkt hij op het snijvlak van E-business en operationeel management bij bedrijven die vraagstukken hebben op gebied van in-, door- en uitstroom van mensen.

Arjan Elbers


Arjan Elbers
Arjan Elbers, (1978) maakte zijn debuut in de uitzendbranche in 2001 bij Content. Na vijf jaar maakte hij de overstap naar Randstad Inhouse Services als Commercieel Manager. Begin 2007 werd hij gevraagd om B-NXT Search & Selection op te richten en te managen als commercieel directeur. Na zo’n 10 jaar in de arbeidsbemiddeling begon hij samen met zijn compagnon Get.Noticed Internet+ Bedrijf. Get.Noticed ontwikkelt online concepten en exploiteert eigen websites, zoals Hunterz.nl (De vacaturesite voor professionals in de arbeidsbemiddeling).

Marc Drees

Eigenaar @ RecruitmentLab

Marc Drees
Marc Drees is zelfstandig adviseur. Hij adviseert bedrijven over de inzet van nieuwe technologie / nieuwe media. Het Internet heeft binnen de arbeidsmarkt een ware revolutie op gang gebracht. Het is niet zomaar een nieuw kanaal waarmee bedrijven en kandidaten met elkaar in contact kunnen komen. Het Internet heeft een enorme impact op bestaande verhoudingen in de markt, interne processen binnen bedrijven en de positie van werkzoekenden. Een nieuw evenwicht is voorlopig nog niet in zicht!

Annemarie Stel

Wervingsvisie.nl

Annemarie Stel is voorlichtingskundige en gedurende 22 jaar gepokt en gemazeld bij de Rijksoverheid, zowel bij ministeries als bij uitvoeringsorganisaties. Zij heeft een achtergrond in ICT en sinds 1992 in arbeidsmarktcommunicatie, als beleidsmedewerker, adviseur, coördinator en campagnemanager, als laatste van Werken bij het Rijk. Sinds 2007 adviseert ze onder de naam Wervingsvisie.nl organisaties over arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment. Meer informatie? Kijk op www.wervingsvisie.nl.

Niet actief in de afgelopen maanden

Gastblogger


Gastblogger
De Gastblogger is natuurlijk niet 1 persoon maar een groot aantal personen. Hoe meer hoe beter. Wie het ook is; de gastblogger is een autoriteit op het gebied waar hij over blogt. En dat maakt de Gastblogger natuurlijk een graag geziene gast op RecruitmentMatters.