Xing en Zoominfo kruipen dichter tegen elkaar aan

Bij hoge uitzondering een kopie van een blog entry van Eric Eldon (Venturebeat) over de aankondiging van XING en ZoomInfo om hechter samen te gaan werken:

Starting tomorrow, XING members will be able to search for and befriend more than 18 million business professionals who have registered profiles on ZoomInfo as well as just search for 40 million total profiles (including unregistered ZoomInfo profiles), who don’t use XING. With this search option, the two companies are hoping to spur more social interaction. Search results will include people’s career history, professional highlights. Seeing this information about somebody may give you more reason to want to friend them within XING.

Nou maar hopen dat Zoominfo de gegevens van de personen correct heeft.

En het is nog steeds de vraag of Linkedin zich zorgen moet maken.

Geef een reactie