De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Jobster krijgt geld!

Medio maart wist Ronald Kreugel al te melden dat Jobster in zeer zwaar weer verkeerde. Het bedrijf zou per mei/juni het licht uit moeten doen, omdat ze dan door $ 45 miljoen aan funding heen was gebrand.

Maar er is ‘goed’ nieuws. Want Jobster heeft een vierde investeringronde gekregen. Natuurlijk uitsluitend de reeds bestaande investeerders (Ignition Partners, Mayfield, Reed Elsevier Ventures en Trinity Ventures), want verder zal er geen hond investeren in een ‘dog’.

En er is ook slecht nieuws, althans voor Jobster. Want ze waren namelijk op zoek naar $ 11miljoen. En het is slechts $ 7 miljoen geworden. Met een burn rate van $ 1 miljoen per maand is het met kerst misschien wel weer een hele nare boodschap, dit keer voor de resterende 60 medewerkers.

Dit is wat SeatllePi.com aan commentaar van Jobster wist los te peuteren:

Jobster spokesman Christian Anderson was a bit cagey when asked why the startup needed more capital.
“We are keeping kind of a close lid on that one,” said Anderson, adding that they didn’t want to go out with a lot of “hoopla” about the deal. At this time, Anderson said they didn’t have much to share about the business.
“We are keeping our heads down and providing value for customers,” he said. Jobster sells recruiting tools to large corporations and operates a social network for job seekers.

Klinkt niet al te hoopvol als je het mij vraagt…

Geef een antwoord

1 Comment