Nooit meer BH’s verkopen

Ik ben in een nostalgische bui. Vorig jaar poste ik rond deze tijd mijn eerste blog op RecruitmentMatters. Maar dat is niet de mijlpaal waar ik het over heb. De eerste blog die ik schreef ging over mijn bijbaantje bij de Hunkemoller. Gisteren was mijn laatste dag.

Het echte werk
Anderhalf jaar lang verkocht ik duzenden BH’s, slips, bikini’s, nachtkleding en accessoires. Maar de bijbaantjestijd is officieel afgelopen. Het is tijd voor het echte werk. Laat ik dat nou al hebben. Bij IKKI en bij de nrc.next. Nu doe ik beiden 2 dagen en houdt ik drie dagen over voor mijn blogwerk en… niet te vergeten, mijn afstudeerprojecten.

Gemis
Ik vond mijn bijbaantje altijd wel een welkome afwisseling in het weekend. Maar terwijl vrienden en vriendinnen aan de volgende vakantie/bijbaan beginnen, teken ik mijn ontslagformulier en koop mijn tasjes (met reserveringen) leeg. Ik zal de meiden missen.

Geef een reactie

4 Comments