Identified Recruit trekt ineens een heel kleine broek aan

Logo en logotype Identified RecruitNadat enkele dagen geleden Identified Recruit als nieuwe people aggregator was gelanceerd had ik mezelf direct opgegeven voor een demo. En als snel kreeg ik een reactie:

I just received your demo request with the Identified Recruit solution and we appreciate your interest in our organization. Before I can set up a demo for you, I need a little bit more information regarding your company

Nadat ik enige aanvullende informatie had gestuurd, onder meer over mijn locatie (Nederland) kreeg ik de volgende reactie:

Thanks for the reply! Unfortunately, Identified Recruit has been built to only provide access to US based candidates, and the profiles we are able to source from the social web only have locations within the United States.

Dat is bijzonder! Want Identified Recruit zegt toch echt dit over zichzelf?

Today, the company announced it had created the largest database of job candidates, with one billion professional profiles and an algorithm that applies big data and predictive analytics to match recruiters with relevant, qualified candidates.

Er wonen aanzienlijk minder dan 1 miljard mensen in de VS. Laat staan dat er 1 miljard mensen met een professional profile in de VS zijn. Misschien heeft Identified ontdekt dat ik al eerder iets over ze geschreven heb? Hoe dan ook, een demo zit er blijkbaar niet in. Tenzij ik mezelf ga vermommen.

Geef een reactie