Giftige collega’s

woman-gas-maskTalentmanagement is schadelijk voor organisaties. Dat weet iedereen. Buiten houden van giftige collega’s is goed voor organisaties, maar hoe goed? Harvard heeft dit becijferd. Aangezien jij de link niet volgt en ik de kwaadste niet ben staat hieronder een snippet.

While a top 1 percent worker might return $5,303 in cost savings to a company through increased output, avoiding a toxic hire will net an estimated $12,489, the study said. That figure does not include savings from sidestepping litigation, regulatory penalties, or decreased productivity as a result of low morale.

Geef een antwoord

1 Comment
 • Dirk Goossens
  says:

  NRC legt het nog eens uit: nrc.
  Misschien dat je deze link wel wilt volgen.
   
  Als je tegen de NRC betaalmuur opbotst open de link dan in een privëtab.