Cookiemelding Techleap.nl mosterd na de maaltijd

Een privacy informant van RecruitmentMatters wees mij op startupjobs.techleap.nl.

Techleap empowers Dutch leaders in tech. We’re a team dedicated to breaking down the barriers for startup success in the Netherlands. Our focus is helping scaleup entrepreneurs, building communities and a thriving startup ecosystem in the Netherlands. We do so with support from the Dutch Ministry of Economic Affairs, we are a non-profit organization.

Wow! Empowerment! Super!

On topic: een vacaturesite voor startups, daar wil ik graag meer van weten. Maar mijn aandacht wordt afgeleid door een irritante cookie melding. Waarom toont techleap die melding? Ze hebben mijn gegevens toch al verkocht?

Waarom stuurt techleap mijn gegevens naar hotjar en facebook vóórdat ze vragen of dat van mij mag?

Geef een reactie