Over RecruitmentMatters

Contact

RecruitmentMatters is hét blog over online recruitment. De ontwikkelingen rondom online solliciteren gaan razendsnel. Die zijn voor recruiters, p&o-functionarissen en hr-managers nauwelijks bij te benen. Daarom brengen wij ze op dit blog met een kritische, soms ironische, ondertoon. Maar altijd informatief én up-to-date.

Online recruitment door de ogen van werkzoekenden

RecruitmentMatters schrijft vaak vanuit het perspectief van de werkzoekenden. Dat gezichtspunt kiezen we bewust. Want hoewel internet een zegen is voor online werving en selectie, gaat er nog zoveel mis met online sollicitaties. De meest knullige voorbeelden nemen we mee op dit blog. Niet om werkgevertje of vacaturesitetje te pesten. Maar om van hun fouten te leren.

RecruitmentMatters: discussie en interactie

We steken onze mening niet onder stoelen of banken. Maar RecruitmentMatters is geen éénrichtingsverkeer. We willen graag discussies uitlokken. Jouw mening of reactie is daarom net zo belangrijk als de schrijfsels van onze bloggers. Wij hebben de waarheid niet in pacht. Juist samen hebben we the wisdom of crowds over RecruitmentMatters

Heb je een vraag, opmerking of interessant nieuwsfeit? Laat het ons weten!

We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.