Nieuwe blogger: Corné Wielemaker

Corne Wielemaker Jawel, de creatieve Zeeuw (is dit geen contradictio in terminis?) met ADHD komt het bijzonder selecte gezelschap bloggers op RecruitmentMatters versterken. Hoera! Voor wie Corné nog niet kent; hij gaat door het professionele leven als Creative Director Online Media bij reclamebureau Maximum. En voor wie Maximum nog niet kent: shame on you.

Overigens gaat hetzelfde natuurlijk op indien je Corné nog niet kent. Want toute recruitment Nederland schijnt elke vrijdagmiddag weer in spanning af te wachten met welke techo-ronker hij de week uit gaat luiden. Inderdaad, ik heb het over de ondertussen fameuze hastag #TDFT. Waar ik overigens maar één keer naar heb geluisterd om vervolgens bij de KNO-arts het dringende advies te ontvangen dit nooit meer te doen. Als ik tenminste mijn gehoor niet vroegtijdig wil verliezen.

Maar ik dwaal af…

Corné gaat dus met enige onregelmaat bloggen op RecruitmentMatters. Waarmee voor mij een stille wens in vervulling gaat en een reeds lang bestaande lacune wordt opgevuld. Tenslotte is arbeidscommunicatie een belangrijk onderdeel van (online) recruitment. Maar tot op heden een zwaar onderbelicht onderwerp op dit weblog; afgezien van enig gereutel over employer branding.

De komst van Corné gaat hier hopelijk verandering in brengen. Hopelijk; want net als elke andere blogger op dit weblog staat het hem volledig vrij te schrijven over wat hem maar voor de pen komt. Zolang het voor de online recruitment community potentieel interessant is en het geen onbeschaamde zelfpromotie wordt. Vooral dat laatste kan voor een hard-core reclameman wel eens heel moeilijk worden…

Daarnaast snapt Corné online. Het stroomt in zijn hyperactieve aderen. Wat in de wereld van reclamebureaus een unicum is. De bulk van de reclamerakkers houdt van print en heeft noodgedwongen digital hieraan toegevoegd. Maar het was geen vrijwillig huwelijk en daarvan zijn de pijnlijkw resultaten dagelijks zichtbaar. Waarmee Corné in dit wereldje dus een witte raaf (met zwarte kuif) is. En de nodige kennis en ervaring over de lezers van RecruitmentMatters uit kan storten.

Afijn, voldoende onbeschaamde anderpromotie. Ik zou zeggen, oordeel zelf; want vanaf vandaag of morgen zijn de bijdragen van Corné op RecruitmentMatters te lezen. In een door hem zelf gekozen frequentie. Dus niet zeuren als hij te weinig pareltjes uitstrooit.

O ja, nog een warm welkom voor Corné natuurlijk. Ik zit er klaar voor!

Geef een antwoord

12 Comments