Bedrijfsfitness volgens Totaljobs

Totaljobs Nieuwsbrief Bedrijfsfitness Wist ik recent nog te melden dat Totaljobs haar leven aan het beteren was, wordt ik alweer ingehaald door de realiteit. Confused? Nergens voor nodig.

Ik heb het namelijk over de wekelijkse nieuwsbrief van Totaljobs waarbij ik dacht de nodige verbeteringen te kunnen zien. Maar helaas, dat moet toeval zijn geweest. Want deze week is het weer droevig gesteld met de kwaliteit van die nieuwsbrief.

Want vandaag gaat de nieuwsbrief over bewegen. Met als titel: Blijf in beweging op je werkplek. En daarmee wordt geen jobrotatie bedoeld, maar bedrijfsfitness.

Met fijne tips hoe je zelf op je werk meer beweging kan krijgen:
Je kunt op je werk prima activiteiten ondernemen om fit te blijven. Je kunt gaan wandelen na de lunch of een balletje trappen met je collega’s.

Maar ook met de mededeling dat sommige werkgevers bedrijfsfitness faciliteiten bieden. En dat is geen Sinterklaasactie, want: Ze hebben er immers baat bij dat hun werknemers fit en gezond blijven. Ze kunnen de fitness bovendien fiscaal voordelig vergoeden.

Nou, dat klinkt natuurlijk heel interessant. Dus Totaljobs; kom maar op met die werkgevers die bedrijfsfitness in het pakket hebben zitten!

Tja, daar laat Totaljobs dan weer volledig verstek gaan. Want er wordt geen hulp geboden; afgezien van de volgende zin:
Surf nu naar totaljobs.nl en vind de baan waar je fit bij blijft!

Ja, die is lekker. Maar op Totaljobs is geen selectiecriterium Bedrijfsfitness te vinden. Dus hoe vind ik die banen dan?

Ehhh…, niet op Totaljobs

Geef een reactie

1 Comment