Slimme SPAM?

Zoals misschien bekend heb ik enige tijd geleden een anonieme CV op Monsterboard gezet, gewoon om eens te testen wat voor reacties er komen. Dat adres wordt dus verder voor weinig gebruikt, dus één ding is zeker: alle mail die erop komt, komt door mijn Monsterboard CV.

En alle nieuwsbrieven waar ik ineens op geabonneerd ben, zonder daarvoor toestemming gegeven te hebben, vallen dus onder de categorie: SPAM. En dan mag je de Computable award voor beste ICT recruiter vorig jaar gewonnen hebben (wat in principe gewoon gelijk staat aan het feit dat je tot hun beste adverteerders behoort), SPAM blijft SPAM.

Echter, de actie is op zich slim bedacht, hoewel de vraag is hoeveel mensen er in trappen. Volgens de site al 1.151, wat op zich best een behoorlijk aantal is (1.151 CV’s… ik ken IT recruiters die daar veel voor over zouden hebben).

Dit jaar hebben wij de Computable Award gewonnen voor ‘beste ICT recruitmentbureau 2007’, mede dankzij het succes van de actie ‘Verdien jij wat je waard bent’. Door dit grote succes herhalen wij deze actie!il jij een vitamineboost voor jouw carriere? En wil jij weten wat je waard bent? Wij kunnen ervoor zorgen dat jij verdient wat je waard bent.

Wat moet je hiervoor doen? Helemaal niet veel!

Check hoeveel Vitamine ICT jij in je hebt via www.verdienjijwatjewaardbent.nl … vul het formulier naar waarheid zo volledig mogelijk in … mail je CV … en binnen 48 uur krijg je per mail te weten wat jij waard bent!

In andere woorden: laat je gegevens achter, inclusief je CV. Vertel ze ook nog eens wat je verdiend (lekkere benchmark info) en je krijgt zonder twijfel te horen dat ze een baan voor je hebben die meer verdiend. En aangezien ze op basis van een Monsterboard CV al schijnen te denken dat ze je mogen SPAMmen, ga ik ervan uit dat je telefoon en mail adres beter kan afsluiten.

560cookie-checkSlimme SPAM?
Geef een reactie

2 Comments
 • Jacobus_87
  says:

  Juist een hele goede actie! Geen lastige headhunters, echt een goede toko!

  Ik vind eerder jouw flink ziek met je rare hobby’s!

  Ga maar rondjes fietsen, of trek eens een voorntje uit een sloot. Maar stop in hemelsnaam met het belachelijk maken van professonele organisaties!

  0
  0
 • Marc Drees
  says:

  @ Bas,

  Misschien aardig om te weten, onderstaande komt van de site van isense:

  Wij hebben een formele klachtenafhandelingsprocedure:
  – U krijgt op het hoogste niveau gehoor bij een klacht
  – Er wordt altijd iets gedaan aan uw klacht

  Wij voldoen aan overheidsregels.

  Bijvoorbeeld: wij zijn op de hoogte van de regels voor privacybescherming van onze klanten en kandidaten

  0
  0