Social networking cijfers

Zelf ben ik erg teleurgesteld in Xing, ik heb het gevoel dat ze hun eigen graf graven door mensen niet meer standaard een maand premium te geven waardoor een fatsoendelijke start maken bijna onmogelijk is (enkel wanneer je wordt uitgenodigd krijg je nog die maand premium. Maar nu lees ik op Emerce dat de cijfers nog erg meevallen. Xing is gegroeid van 1,5 miljoen gebruikers vorig jaar, naar 4,3 miljoen nu. Ik ben benieuwd hoeveel daarvan Nederlands zijn, vorig jaar waren dat er nog zo’n 40.000. Linkedin heeft zo’n 14 miljoen gebruikers wereldwijd, waarvan naar mijn laatste gegevens zo’n 350.000 Nederlanders. Linkedin lijkt fors te groeien, Xing niet echt, in Nederland dan. Misschien dat ik toch mijn Xing profiel maar weer iets actiever moet houden, want de cijfers zijn hoopvol.

670cookie-checkSocial networking cijfers
Geef een reactie

1 Comment
 • Marc Drees
  says:

  Hoe zit dat nu in de samenwerking met Zoominfo. Dit was toch iets waarmee Xing (en Zoominfo) de strijd met Linkedin meer inhoud wilden geven.

  Maar ik heb er weinig over gehoord. Afgezien van een enkele zakelijke relatie met Duitse roots ken ik weinig mensen met een Xing account

  0
  0