Artikel Intermediair

Geef een reactie

2 Comments
 • Bas van de Haterd
  says:

  Ik ken deze persoon overigens niet, geen idee hoe ze die gevonden heeft, maar het is een leuke aanvulling moet ik zeggen.

  ZZP’ers zien de kansen denk ik al lang in, daarom hebben ze ook een oververtegenwoordiging. Professionals komen er steeds meer op, maar niet enkel voor recruitment redenen. Het belangrijkste is dat recruiters dat ook inzien volgens mij. Men zit er niet enkel op vanuit wervingsperspectief, als je dat snapt, dan snap je dat deze mensen anders benaderd moeten worden dan ‘gemiddeld’

 • Tom Scholte
  says:

  Hi Bas. Leuk artikel. Vooral de eerste zin is bijzonder:“Ik was aanvankelijk nogal verbaasd, ik begreep niet hoe ze bij mij waren terechtgekomen“. De recruiters kunnen en moeten de online wervingsmogelijkheden in gaan zien. Maar ook de professionals en de zzp’ers moeten de kansen en het belang van hun online zichtbaarheid in gaan zien. Als recruiters proactief gaan werven op basis van online zichtbaarheid van (potentiele) kandidaten, is het van belang om duidelijk te maken wie je bent, wat je kunt, welke toegevoegde waarde jij levert en voor wie je dat zou willen doen.