Web 2.0 en online recruitment

De grote spelers in online recruitment hebben in de afgelopen jaren weinig tot geen innovatie laten zien, als we de lego actiesite van Totaljobs tenminste buiten beschouwing mogen laten…

Maar dat wil niet zeggen dat online recruitment het lelijke eendje van de Web 2.0 vijver is geworden! Want er vinden een aantal interessante ontwikkelingen plaats die m.i. nog onvoldoende aandacht hebben gekregen.

In de komende weken wil ik daarom een aantal interessante initiatieven presenteren. En meteen maar aan een kritisch onderzoek onderwerpen. Ik wil me hierbij overigens beperken tot een nieuwe generatie vacaturesites.

In de traditie van mijn serie over de wervingssites van AEX bedrijven zal ik mij vermommen als kritische kandidaat. Krap bij kas en dus met maar één doel voor ogen: zo snel mogeljk een baan vinden. En het liefst eentje die bij mij past.

Disclaimer: Aangezien ik betrokken ben bij Kangarooster laat ik deze site volledig buiten beschouwing. Ik acht mijzelf niet in staat op een onafhankelijke manier verslag te doen over deze site.

Geef een reactie

4 Comments