Anonieme CV op Monster, the story continues

Bijna twee maanden geleden heb ik anoniem een CV van een gewilde IT’er (de CV van een vriend van me, development ervaring in zowel .Net als in Java) anoniem op monsterboard gezet. Op HRlog heb ik verslag gedaan van mijn ervaringen. Vandaag, bijna 2 maanden na dato, kreeg ik weer een reactie. Deze partij benaderde me destijds al op een manier waarvan ik afvraag of ze ooit een reactie krijgen.

Helaas beschikken wij niet over uw telefoonnummer. Naar aanleiding van uw gegevens die wij via Monsterboard.nl ontvingen, willen wij u graag uitnodigen voor een gesprek in verband met mogelijk interessante vacatures. Wilt u zo vriendelijk zijn contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak? 

Nee, mijn CV stond anoniem, natuurlijk heeft u geen telefoonnummer. Een mogelijk interessante vacature? Wat dan? Geef in ieder geval iets aan zou ik zeggen, dacht ik toen.

Nu krijg ik, bijna 2 maanden later, dus de volgende mail:Helaas hebben wij tot op heden nog geen reactie van u mogen ontvangen op onderstaand verzoek. Wilt u zo vriendelijk zijn en ons te informeren of u geïnteresseerd bent in een gesprek.

Verbazingwekkend dat men nu nog iets probeert, een beetje laat lijkt me, en dan wederom zonder mij een incentive, een aanleiding te geven om contact op te nemen. Dames en heren recruiters, snapt u niet dat uw werk is om iemand een beetje te verleiden?

2290cookie-checkAnonieme CV op Monster, the story continues
Geef een reactie