Wekelijkse leesmap

Ook deze week is het me weer gelukt om een verzameling interessante onderwerpen te verzamelen die wat saaie uurtjes kunnen vullen. 

Ik heb altijd behoorlijk veel werk aan het maken van links in mijn blogs. En ik heb al een aantal keer aan Floor aangegeven dat zij ook links in haar blogs moet opnemen. Al was het alleen maar om meer link juice te laten vloeien. Tot op heden zonder effect. Dus hoop ik maar dat dit artikel haar zal weten te overtuigen. Alvast bedankt, Penelope.

Op meerdere plaatschen wordt verhaald over de trage edoch gestage neerwaartsche gang der traditionele media. Enig oud Nederlands in de vorige zin leek me daarom wel op zijn plaatsch. Vier voorbeelden: Read/WriteWeb, Diggins, Personeelslog en Arbeidsmarkt.blogo.

Omdat social networking sites nou eenmaal ‘hot’ zijn; even een paar blogs die niet mogen ontbreken op de leestafel:

Een kleine follow-up op mijn artikeltje over het verlies van data bij de HRMC is hier te vinden. Privacy. Niet geheel onbelangrijk!

Search Engine Optimization (SEO) blijft een hot topic. Speciaal voor wervingssites heeft Diggins een aardige serie artikelen geschreven over dit onderwerp. So, prick up your ears:

Pffft. Ik heb pijn aan mijn vingers, dus volgende week meer.

Veel leesplezier.

Geef een reactie