Serie over wervingssites AEX bedrijven

Voor Expand heb ik in de eerste helft van dit jaar een serie gemaakt over AEX bedrijven. Meer specifiek de wervingssites van deze bedrijven. Vermomd als kritische kandidaat heb ik de wervingssites bezocht en mijn ervaringen opgetekend.

Met als resultaat een leerzame serie ervaringen die vooral een droevig en schokkend beeld gaven van de huidige online wervingskwaliteit van onze Nederlandse trots.

Ik heb deze blogs nu ook op RecruitmentMatters geplaatst als onderdeel van een herplaatsing van al mijn artikelen op dit blog.

Het leek me echter aardig in dit verband in een overzicht alle artikelen weer te geven:

Overigens is mede op basis van deze serie bij Bas en mijzelf het idee geboren om wervingssites op een meer objectieve manier aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen. Met als resultaat Digitaal werven.

Geef een antwoord