Monsterboard november actie … in december?

In september kwam Monsterboard met een actie waarbij je 10 euro kon verdienen door jouw CV te plaatsen. Deze actie was te verklaren uit de negatieve publiciteit rondom de diefstal van miljoenen records. Monsterboard probeerde op deze manier een eventuele leegloop van de CV database voor te zijn. Tenslotte wordt er veel geld verdiend aan die database.

Maar blijkbaar heeft Monsterboard nog steeds moeite om voldoende CV’s te krijgen, want hun nieuwe november actie loopt ook nu nog door. Toegegeven, het is pas 3 december, maar het is een veeg teken.

En gezien de ‘fantastische aanbiedingen’ van deze actie is het al helemaal vreemd. Wat te denken van een spoedcursus “Rijk worden”, van niemand minder dan Jort Kelder. En als absolute klapper het boek (sic) over online solliciteren: Monster Carrieres.

clip_image002

Onbegrijpelijk dat heel werkend Nederland zich ondertussen nog niet heeft aangemeld!

Of weten zij iets wat Monsterboard nog niet weet?

Geef een antwoord

1 Comment