Lokale autobedrijf vindt Hyves

Helaas, ook het lokale autobedrijf uit De Meern heeft inmiddels Hyves ontdekt. Helaas, want met een illegaal profiel en een SPAM bericht is men nu bezig zich te profileren.[blockquote]Autobedrijf Kooy zegt:”Goedendag, wij zijn van Bovag Autobedrijf Kooy uit de Meern en zijn onze eigen hyves gestart. Dus bent u in het bezit van een auto of zoekt u misschien een occasion? Meld u dan bij ons aan en neem een kijkje op onze hyves of onze website. Wij hebben ca 100 occasions op voorraad, verrichten onderhoud en APK, schadeherstel, ruitreparaties ed. Alvast bedankt voor uw aandacht en graag tot ziens. Gr. van team Autokooy.nl”[/blockquote]

Nu vraagt u zich misschien af: wat heeft die met werving te maken? Omdat veel bedrijven blijkbaar denken dat je op deze manier met Hyves en sociale netwerken kan omgaan. LogicaCMG dacht iets vergelijkbaars te doen met de ‘Linde lacht‘. Dames en heren: dit is niet de manier. Als bedrijf mag je geen profiel aanmaken en een profiel moet ECHT zijn. In andere woorden: het is geen standaard marketingkanaal waar je voluit tegen je potentiële klanten en kandidaten kan en mag liegen, enkel wanneer je oprecht en authentiek bent zal je waarde vinden. Maar dat wist natuurlijk iedereen die ‘all marketeers are liars‘ gelezen heeft al lang. En voor wie dat nog niet gedaan heeft: snel doen…

Geef een reactie