Microsoft TalentLab, zonde!

Microsoft TalenLab heeft haar interface aangepast. Als gevolg hiervan kan je niet meer zoeken op de Homepage.

Nu alle vacaturesites direct zoeken op de hompage bieden wil TalentLab zich blijkbaar onderscheiden. Met een wel buitengewoon rommelige homepage. Allemaal visuele items, buttons in vier (!)verschilende vormen en kleuren, veel bewegende onderdelen. Gewoon vreselijk.

Maar veel belangrijker, volgens mij is dit een ferme stap terug voor werkzoekers. Op basis van een eerdere evaluatie was de homepage van TalentLab verreweg het beste onderdeel van hun site. Nu dus niet meer.

Zonde!

Geef een reactie

1 Comment
  • Bas van de Haterd
    says:

    Tja, wat ik bijzonder blijf vinden is de MS virtual earth overzichtspagina. Mooi bedacht, waar zijn de vacatures. Maar Nederland is een langwerpig land (noord-zuid is langer dan oost-west zeg maar). En het plaatje is… precies, in de breedte. Dus van Londen tot Leipzig staat er op, maar Nederland is daarmee zo klein geworden dat elke vacature ongeveer op dezelfde plek lijkt te staan.

    Wat de homepage betreft, zal wel generatiekloof zijn, want ik vind hem wel meevallen, alleen het feit dat ik niet alles zie omdat ik geen silverlight heb… tja. En overal logins doen mij ook niet veel goed. En hij is erg lang, ik moet scrollen. En omdat ik niet weet wat er onder dat silverlight ding zit in het midden weet ik niet of dat de vacatures zijn. Zo niet, mis ik die wel meteen.

    Maar goed, nog verbeterpunten genoeg dus.