NotchUp zegt dat ik een triple A ben!

Toen ik mij afgelopen zaterdag inschreef bij NotchUp bleek dat een ballotage commissie eerst eens goed naar mijn aanvraag zou gaan kijken, met de volgende reden:

Notchup only accepts outstanding candidates

In general, we accept prospective members who have a combination of top academic credentials, work experience and in demand-skills.

En gisteren kwam dan het goede nieuws: Ik ben geaccepteerd! Ik ben een triple A en behoor vanaf gisteren tot die uiterst selecte groep individuen met een membership pass van NotchUp.

En ik wil deze nieuw verworven status natuurlijk graag met iedereen delen. Het gebeurt tenslotte niet elke dag dat je door de zwaar bewaakte poort van het meest gehypte online recruitment initiatief wordt gelaten.

In een volgende post doe ik verslag van mijn ervaringen in het gebruik van NotchUp. Tenminste, als ik niet ondertussen mijn huidige werk heb opgegeven om voor geld geinterviewd te worden… The future looks bright!

Oh, en dit was de e-mail boodschap die ik van NotchUp ontving:

Congratulations! Your application to NotchUp, the premier recruiting service, has been accepted.

On NotchUp, potential employers pay you to interview for jobs. NotchUp is 100% free to join and use.

At five minutes to complete, registering and creating a NotchUp profile is the best time investment you will make all year.

Geef een reactie

2 Comments