Iemand die de (virtuele) brievenbus in de gaten houdt

Eigenlijk zouden wij gister onze eindexamenopdrachten gepresenteerd krijgen. Maar om onduidelijke redenen (oftewel; ze hebben nog niets bedacht) is dit feest verschoven naar donderdag. Maar dat is valentijnsdag! Wat nu?

Ik zie geen andere optie dan iemand inhuren die de hele dag mijn brievenbus, de huistelefoon, Hotmail, Hyves, Windows Live Messenger, MSN, Linkedin (een leuke zakenrelatie misschien) en Pulse in de gaten houdt, de deur opent en al die boeketten in ontvangst neemt. En, als de gekte het even  toelaat, de lucht in de gaten houdt voor eventuele amoreuze pleziervliegtuigjes met wapperende boodschap.

Deze figuur mag geen astma hebben (met geirriteerd oog op de vele bloemen), moet goed kunnen presteren onder druk en moet het kaf van het koren weten te scheiden. Alleen een krabbel op Hyves? Schriep! Standaardkaart van Hallmark? Boring! Van dat werk. Ik wil een multimediale lover.

Wie biedt zich aan als PA?

Geef een reactie

5 Comments