Dat doe je maar in je eigen tijd

Alles wat uit Scandinavie komt is goed. Ik spreek natuurlijk over mode in het algemeen en zelfroosteren in het bijzonder. Door zelfroosteren kan het ziekteverzuim dalen met 10 tot 25 procent. Bovendien gaat de arbeidsproductiviteit omhoog met soms wel 8 procent.
Werknemers een gevoel van vrijheid geven terwijl ze nog steeds hetzelfde aantal uren per week moeten draaien, is natuurlijk geniaal. Want hoe gemotiveerd ben je als je elke ochtend om 9 uur achter je bureau moet (op)zitten? Of als je feitelijk geen avond meer over hebt omdat je pas laat klaar bent en voor je thuis bent het openbaar vervoer/de Ring wel honderd maal vervloekt hebt?
Bedrijven die al gestart zijn met experimenten zijn KLM en NS. Apart.

6310cookie-checkDat doe je maar in je eigen tijd
Geef een reactie

4 Comments