Vacature: Freelance journalist

RecruitmentMatters is altijd op zoek naar schrijvend talent; maar vandaag gaat het om een speciaal geval:

Een ‘freelance journalist’ met een goede pen en een duidelijke affiniteit met economie en nieuwe technologie.

Deze M/V gaat zich buigen over het vullen van de Bedrijven Index; een nieuwe feature van RecruitmentMatters die in april het licht moet gaan zien. En dat vullen betekent schrijven over innovatieve technologie bedrijven die op de een of andere manier een link met online recruitment hebben.

Als je je hierdoor onweerstaanbaar aangetrokken voelt, even wat aandachtspunten. Zoals gesteld zijn een goede pen (onderhouden doch objectief) en affiniteit met economie en (Internet) technologie  voorwaarden. Verder is deze vacature natuurlijk (bij lange na) geen fulltime activiteit. Het gaat om 1 tot 2 artikelen (dus ongeveer 3 tot 6 uur) per week.

Kan je niet wachten om te reageren? Klik dan hier of stuur een e-mail naar info at recruitmentmatters punt nl.

Over Bedrijven Index
Voor de Bedrijven Index is een vast format ontwikkeld om een zo objectief en compleet mogelijk beeld te kunnen geven. Stemmen op een bedrijf is mogelijk en ook kunnen reacties worden achtergelaten over eventuele ervaringen met bedrijven. Afijn, het wordt vanzelf allemaal duidelijk als het live gaat.

De Bedrijven Index wordt een apart onderdeel van RecruitmentMatters.

Geef een reactie

1 Comment