Snel, snel, snel, behalve als je iets nodig hebt

Mijn generatie mag dan zogenaamd connected zijn, ik merkte er vrijdag weinig van. In verband met een (Prince gerelateerd) noodgeval moest ik weten op welke dag mijn eindexamen valt. Als 16 juni nog vrij is van zulk een beoordeling zit ik namelijk in Ierland om een concert van de grote kleine man bij te wonen. Mijn leraar (jong en designer, dus redelijk gen-y) reageert niet op mijn sms of e-mail. Tot nog toe. En terwijl de leden van  prince.org zich verliezen in lugubere sites is er nog geen officiele bevestiging van het Prince-kamp.

Dus stort ik me op mijn potentiele gezelschap. Eén vriend durfde met mij mee te gaan maar kan niet zo snel geld bij elkaar sprokkelen. Verder ken ik geen Prince-fans. Gedesillusioneerd schrijf ik me in voor prince.org, de ‘ItAintOver’ fanclub en de IAO-Hyves. Om op de eerste site te posten of replyen moet ik eerst 5 dagen wachten. Waarom? Op de 2e is sinds 3 weken geleden niets meer veranderd en voor de groepshyve gaat ongeveer hetzelfde op. Dus sla ik zelf maar aan het posten over dit fantastische nieuws. Op het moment heb ik maar liefst 5 mensen om mij heen verzameld die ook gaan. En dan komt TeleText met het bijzondere (want totaal verkeerde datum) nieuws dat de Minneapolis Midget zijn concert in Dublin van 16 mei moet afzeggen vanwege een operatie aan zijn heup.

De voorverkoop start woensdag, laten we hopen dat mijn verbinding me niet in de steek laat.

7300cookie-checkSnel, snel, snel, behalve als je iets nodig hebt
Geef een reactie

7 Comments
 • Joseppe Greuters
  says:

  op itaintover precies hetzelfde, daar maken ze ruzie en zijn een aantal waardevolle leden zonder bericht eruit gegooid door de admin of zoals hij het noemt “Oorzaak en gevolg”, meneer zit bij de politie en duld geen tegenspraak. tevens word er onderscheid gemaakt tussen betalende leden en niet betalend. en dat terwijl in mijn insziens een forum er is voor de discussie en diepgaande verdedigen van eigen meningen en dan toch aan het eind er met zijn allen er uit komen.

  Enfin tis allemaal karig op echt goed princefanforumgebied, maar mischien komt daar wel verandering in………..

  0
  0
 • floor
  says:

  Housequake gebeurt niet heel veel, en op .org speculeren ze maar wat raak. Ik ben wel ‘member’ onder de naam darlingfloor (darling nikki is een van de fav’s).

  0
  0
 • joseppe greuters
  says:

  p.s. als je dan toch een reactie van die mensen van iaokrijgt, zullen ze mij meteen wel proberen zwart te maken. ik heb ooit een aantal dingen gedaan richting die club die niet helemaal door de beugel kan maar die deels ooit door hun zelf uitgelokt waren (bijv. roepen op een hackersforum dat ze van jouw part de zooi plat mogen gooien omdat ze je gebanned hebben om onduidelijke reden, was niet slim maar wel behoorlijk lachen achteraf, vooral als die domme hackers het ook nog doen ook woehaha). maar helaas overtrekken ze het heel erg naar de negatieve kant. ze noemen me zwaar gestoord of psygopaat terwijl ik gewoon heel veel dingen tegelijk doe omdat ik een ADHDer ben lol.

  ik kon het bovenstaande berichtje niet meer editten en wilde dit even duidelijk hebben, ik zit namenlijk gewoon nog wel op de princehyves en Prince.org (waar te weinig echte dingen besproken worden) en housequake wat in mijn ogen de beste site is.

  Dus schroom niet, en voeg me maar toe en dan zal ik eens kijken hoe we snel een betere princehyves op kunnen zetten, zonder dat er alleen maar topics komen over “ik heb de grootste verzameling”etc. etc.

  groetjes Joseppe Greuters

  0
  0
 • joseppe greuters
  says:

  dan kan je beter een eigen Princehyves openen , en de mensen van de iaohyves uitnodigen en ook die van de funksoulhyves en gewone princehyves 80tieshyves etc. dan zit je zo op meer dan honderden leden. ik ken de mensen van de iaohyves, die geven die nooit over, helemaal niet als je geen admin/moderator op hun forum bent, en of betalend lid van hun cluppie. trouwens daar gaat het toch al niet zo goed meer mee lees ik de laatste tijd op dat forum omdat er behoorlijke discussies zijn waarvan 1 van de medeoprichters zich door teruggetrokken heeft met een grote bombarie.Dus wees blij dat je dat bespaard word, ikzelf zag dat meer dan 2 jaar geleden al aankomen, daar je af en toe moet switchen van bestuur van een club, om het zo leuk en fris en uitdagend voor iedereen te houden

  Ik wil je evt. best wel helpen ermee, ben ook op hyves onder mijn naam joseppe greuters(je mag me toevoegen, of zelfs op msn daar zit ik onder dit emailadres). De Princehobby is enigszins niet meer mijn hoofdhobby (dat is tegenwoordig meer mijn auto,waarvan ik ook een eigen hyves alleen leid met 170 leden) maar ik bezit over voldoende motivatie, mensenkennis ook op het princewereldje en gebied om iets moois op te zetten.

  Niet van het een en ander maar vaak is het beter om zulke dingen opnieuw op te zetten, een frisse wind en je eigen ideeen eraan te geven. sucses in wat je doet en welke beslissing je neemt. p.s. je kan je zowiezo via google inschrijven op zoektermen o.a. op Prince, zo en via andere kanalen krijg ik vaak als eerste mijn scoops over hem en al zijn verwachte concerten binnen

  0
  0
 • floor
  says:

  @Joseppe

  Ik heb hem dan inderdaad gezien. Hij sprak ook over de uitlatingen van Prince in Tivoli (Utrecht). Ik ken housequake ook, bedankt voor de tip. En ik ga proberen de ItAintOver hyves over te nemen. Het is het proberen waard, aangezien de huidige moderators er maar weinig meedoen. De site heeft maar 138 leden, dat is echt te weinig.

  0
  0
 • Joseppe Greuters
  says:

  gewoon naar housequake.com gaan, dat is de allerbeste princesite op dit moment. prince.org is te soft en itaintover.org die zelf hun meeste nieuwtjes van housequake af halen is de laatste jaren sterk achteruit gegaan en mag je niet alles zo maar zeggen wat je wilt anders word je gecensureerd of anders zelfs van hun site afgegooid.Ik ben zelf eind 2002 begin 2003 een van de aanstichters/medeoprichters geweest tot dit laatste forum, maar na de dood van Arno Kleingeerts (degene met wie ik na de concerten van 2002 al de ideeen had) de drijvende kracht achter het geheel is het een saie commune geworden.

  op housequake is aaron de gene die de site verzorgt en dit op een zeer kundige en informatieve manier doet, hij is recentelijk ook door “de wereld draait door”uitgenodigt geweest als zijnde de nederlandse Princekenner op dit moment. dus daar moet je wezen en laat al die andere site’s/forums maar snel zakken.

  gegroet Joseppe Greuters

  0
  0