Leuke gadget van Workhound

Voor kandidaten zijn de “aggregated vertical jobsearch engines” altijd handig om snel vacatures te zoeken à la Google. En als we Workhound mogen geloven zijn zij sinds de kort de grootste site voor vacaturelijsten, maar liefst 10x groter dan Monster.co.uk.

Iedereen kent natuurlijk ook de Monster Employment Index, die maandelijks in .pdf formaat op de site van Monster wordt gepubliceerd. Workhound heeft een veel leukere gadget en heeft de trends wat toegankelijker gemaakt.

Workhound Employment Trends

Als bezoeker kun je zelf de termen invoeren en je krijgt een keurig grafiekje te zien, zoals de Social Networking Trend. Check ook de Industry Trends, het ziet er gelikt uit en een leuke gadget. Maar op basis van welke gegevens wordt deze grafiek samengesteld en hoe betrouwbaar zijn de gegevens? Geen idee, daar ben ik nog niet achter.

7430cookie-checkLeuke gadget van Workhound
Geef een reactie

1 Comment