Monsterboard pikt 1 landje minder

Naar aanleiding van de recent op RecruitmentMatters beschreven problemen heeft CWI besloten de koppeling met Monsterboard voorlopig stop te zetten.

Bij monde van Govert Claus geeft CWI aan verrast te zijn met de kwaliteitsproblemen met de Monsterboard vacatures:

Dit hadden we dan ook niet voorzien bij het inrichten van de koppeling. De tests lieten zien dat het wel goed kan gaan: de testvacatures kwamen goed leesbaar op werk.nl en de koppeling naar Monsterboard werkte prima.

Dat viel geweldig tegen in de productieomgeving: blijkbaar is een (overigens nog best omvangrijke) test onvoldoende als je het hebt over 40.000 vacatures.

Nou is een test natuurlijk nooit een garantie voor een probleemloze produktiegang, maar ik vind het wel heel erg vreemd dat ik met mijn eerste zoekactie op Werk.nl dan wel direct over het probleem struikel.

Maar hoe het ook zij, CWI zegt prompte actie te hebben ondernomen:

[…] de koppeling tijdelijk stil gelegd. Pas als de vacatures goed op werk.nl getoond worden en er de mogelijkheid is om te reageren, wordt deze weer aangezet.

Zo’n prompte actie van CWI verdient natuurlijk alle lof. En hiermee wordt in ieder geval vermijdbare frustratie bij zowel werkzoekenden als opdrachtgevers voorkomen.

Natuurlijk ben ik direct naar Werk.nl gegaan om de resultaten van het stopzetten van de koppeling te bekijken; maar ik kreeg het storingsscherm van Werk.nl te zien. Blijkbaar wordt op dit moment hard gewerkt aan het verwijderen van de Monsterboard vacatures

Geef een antwoord

10 Comments