Twitter diarree

Ik heb me op enig moment ingeschreven voor Plaxo Pulse. En als een gevolg daarvan krijg ik onder meer een wekelijkse e-mail; met als titel: Plaxo Weekly: Changes from the people you know.

Met enige regelmaat keek ik hier naar, en soms vond ik iets van interesse. Maar sinds vandaag heb ik deze mail toegevoegd aan de categorie Ongewenste e-mail.

De reden hiervoor: Twitter diarree from the people I know.

Alleen in de afgelopen 3 uur meer dan 40 Twitter ‘berichten’! Met een niveau waar zelfs mijn nichtje van 1 jaar zich voor zou schamen. Als ze het concept schaamte tenminste onder de knie had. Wat een onzin!

Als een gevolg hiervan heb ik nu in de Plaxo Weekly 316 pagina’s zitten. En ergens verborgen in die 316 pagina’s kan dus iets van interesse zitten. Maar de investering in tijd om te zoeken weegt bij lange na niet op tegen de eventuele waarde die ik kan vinden.

Dus vanaf vandaag blijf ik verschoond van deze diarree. Maar ik vraag mij oprecht af: hebben Twitteraars niets beters te doen?

Geef een antwoord

4 Comments