John Sumser houdt het voor gezien bij Recruiting.com

Voor diegenen die de Amerikaanse recruitment markt een beetje volgen, hier een interessante tidbit: John Sumser neemt het rit aan als hoofdredacteur van Recruiting.com.

Geen verrassing, eerlijk gezegd. Hoewel John Sumser een ‘gun for hire’ is, verrasste hij de recruitment gemeenschap in Amerika toch wel toen hij deze ‘baan’ accepteerde nadat Jobster Recruiting.com had gekocht. Met de intentie er een ander marketing vehicel voor Jason Goldberg van te maken.

Maar zoals Goldberg Jobster heeft verlaten kort voordat daar het licht wordt uitgedaan, zo vertrekt ook John Sumser bij Recruiting.com voordat daar mogelijk hetzelfde gebeurt.

Hij kan niet terug naar zijn aloude nieuwsbrief. Tenslotte is die nu in handen van zijn ex-vrouw. En van bloggen houdt John niet zo, want dan moet je ook weer op reacties ingaan…

Misschien dat hij alleen nog maar zijn succesvolle recruiting roadshows gaat doen. Voor John ooit heeft horen praten is dat geen verrassing, de man is een begenadigd verteller. Dus dat kan wel eens zijn beste keuze zijn!

Hoe dan ook, veel succes.

10400cookie-checkJohn Sumser houdt het voor gezien bij Recruiting.com
Geef een reactie