Kandidaten zijn als musical-sterren

Theaterproducent Joop van den Ende is aandeelhouder geworden van Hyves. Hoeveel aandelen de mediamiljardair precies heeft overgenomen, en voor welk bedrag, is nog onbekend. De Telegraaf schreef dat het om een investering van „enige miljoenen euro’s” gaat. Hyves heeft naar (eigen) verluid 150 miljoen pageviews per dag, waarmee het de drukst bezochte site van Nederland zou zijn, na Google. En dan zijn ze vandaag ook nog eens gekozen als European Company van het jaar.

Veelgestelde vraag aan Raymond Spanjar van Hyves over de geldzak van Joop is: wordt Hyves nu commercieler? Kan dat dan? Raymonds antwoord is nee (op de eerste vraag dan). Het (overigens minderheidsbelang van Joop) verandert niets aan de filosofie van Hyves. Dit is volgens hem ook wat Hubert en Joop aanspreekt, zij zijn erg trots op Hyves als Nederlands product en willen dat beleid juist versterken. Zo wil Van den Ende & Deitmers meedenken over innovatieve mogelijkheden en het ontwikkelen van toepassingen voor op de mobiele telefoon.

Of wil Joop voortaan nieuw talent voor zijn musicals op Hyves zoeken? Ik ga even mijn groep 8 uitvoering op YouTube zetten.

10390cookie-checkKandidaten zijn als musical-sterren
Geef een reactie