Het zal je baan maar zijn

www.mijncollega.nl is een uitkomst voor mensen die uit het oog verloren contacten van de werkvloer willen terugvinden. Het is een charmant initiatief maar na schoolbank.nl, Hyves, Linkedin, wieowie.nl, zou je denken dat we inmiddels manieren te over hebben om de figuren die je zoekt te vinden.

Registeren op de zoveelste profielsite is gratis, evenals rondneuzen in de database. Maar wil je contact opnemen met die ene oud-collega, dan moet je je portemonnee trekken. Gelukkig maar, je wilt sommige mensen ook helemaal niet terugvinden. Zoals die ene vent die altijd veel te ethousiast en daarmee veel te hard op je schouder sloeg. Of dat loeder dat bij wijze van practical joke je klaagmail had doorgestuurd naar al je collega’s. Ah toe nou, grapje, moet kunnen hoor.

Eerste contacten verlopen via een moderator. In de serie ‘het-zal-je-baan-maar-zijn’. Zouden de moderators elkaar ook kunnen toevoegen aan hun netwerk op mijncollega.nl?

Geef een reactie