Baanbrekend Limburg breekt CBP regelgeving

Toen ik gisteravond wat zat te bladeren in de Flexmarkt van maart 2008 viel mijn oog op het artikel Samenwerking voor Limburgse vacatures. Hierin werd de nieuwe vacaturesite (zucht) Baanbrekend Limburg beschreven.

Het onderscheidende van deze vacaturesite zou een “breed regionaal dienstenpakket […] voor zowel werkgevers als werknemers” zijn.

Het leek me aardig om de site eens met een kort bezoekje te vereren om deze claim te checken. Maar ik werd al zeer snel afgeleid door een fundamenteel probleem met deze site: Geen privacyverklaring te vinden!

Ik kan bij Baanbrekend Limburg wel een CV plaatsen, maar ik doe dat dan blijkbaar geheel op eigen risico. Dat is zeker baanbrekend.. Een vrijbrief voor spam.

Als kandidaat moet ik overigens wel de voorwaarden van Baanbrekend Limburg accepteren, maar die bedoeld zijn voor Opdrachtgevers.

Zou Baanbrekend Limburg niet alleen met veel respect naar sites als Totaljobs en Monsterboard hebben gekeken, zoals het op haar site vermeld, maar ook met een schuin oog naar JobbingMall?

Het CBP gaat het nog druk krijgen in de komende weken.

Geef een reactie

2 Comments