Hank Stringer geeft pijp aan …

Hank Stringer

Een enigszins treurige posting; want Hank Stringer heeft vandaag laten weten zich voorlopig uitsluitend op headhunting te richten en niet langer de grenzen van de technologie te verkennen.

Voor diegenen die onbekend zijn met Hank; hij was de oprichter van Dice.com en, meer recent, de grondlegger van itzBig.com; in mijn ogen de meest vernieuwende vacaturesite ‘out there’. 

Een oprechte vernieuwer, die blijkbaar tegen een paar verkeerde schenen heeft getrapt. Want hoewel zijn Linkedin profiel nu CEO at Stringer Executive Search vermeld kan ik me niet voorstellen dat hij zonder slag of stoot bij itzBig is vertrokken.

Maar het is Amerika en daar geldt de wet van de sterkste. En hoe onwaarschijnlijk ook, Jobfox laat itzBig qua bezoekersaantallen mijlenver achter zich. Onbegrijpelijk maar waar. En zelfs een site als Trovix heeft nog meer bezoek.

Bezoekersaantallen itBig, Jobfox en Trovix

Het pad van een visionair gaat bepaald niet over rozen. Maar voor mij is Hank Stringer een oprechte vernieuwer met het hart op de juiste plaats. Werkzoekers in komende jaren zullen hem dankbaar zijn, ook al hebben ze nog nooit van zijn naam gehoord.

Good luck Hank!

Geef een reactie

1 Comment