Shell en automatische e-mails: Voor de derde keer mis!

Mijn eerste ervaring met de automatische e-mail response van Shell op mijn online sollicitatie was al niet best. En daar kwamen ze nog een keer overheen met een verzoek om een Engelstalig CV to continue with the process …

En hoewel Shell helemaal niets op dat verzoek heeft ontvangen, kwam dan vandaag de volgende e-mail van Shell binnen:

Tekst 3e e-mail van Shelle

Heel sympathiek van Shell! Ik reageer niet op het verzoek tot het inzenden van een Engelstalig CV en daarop besluit Shell me toch nog in portefeuille te houden! Waren er maar meer van dit soort aardige, sociale werkgevers.

Shell heeft nu al drie keer de plank misgeslagen. Ben benieuwd over er nog meer van dit soort mailtjes komen. Ergens hoop ik het.

Wordt missschien vervolgd..

Geef een reactie