TMF gaat in bijbanen

De arbeidsmarkt is hot en ook op televisie komen er meer programma’s over. RTL had een programma met Dennis van der Geest die lapzwansen aan het werk moet helpen. Momenteel heeft RTL met Eric Bremer (Megajobs) een programma van en voor arbeidsmarktprofessionals. Maar nu komt ook TMF met een programma over bijbanen, meldt Marjolijn op DutchCowboys.

In ‘Wat te doen voor je Poen’ gaat het om bijbanen. Op de site vind je een bijbaan test, bijbanen en meer. Het is duidelijk een site voor jongeren, zelf knap ik direct af op het bewegende beeld bovenin (ik word duidelijk oud). Maar een aardig concept, gezocht bij een al bestaande doelgroep (van TMF) en gebruik makende van de kracht van televisie. Ik verwacht er op zich wel wat van.

13010cookie-checkTMF gaat in bijbanen
Geef een reactie