Schieten met hagel

Zojuist gespot op nu.nl: een advertentie voor managers met daadkracht bij TNT. Nu.nl heeft heel veel lezers, dus zeker dat de doelgroep van TNT er bij zit. Maar echt gericht is het volgens mij niet. Veel traffic, maar ook veel conversie? Ik heb er mijn twijfels bij.

14690cookie-checkSchieten met hagel
Geef een reactie

2 Comments
 • paul van Oosterhout
  says:

  @Bas:

  Ik denk dat dit door een media bureau is ingekocht> Het kan echter wel ok zijn. Als de prijs per goede reactie maar acceptabel is.

  Die kans is echter wel klein.

  0
  0
 • Edwin
  says:

  Hoi Bas,

  Helemaal eens! Alleen de actieve kandidaten zullen wellicht een reactie geven (als ze via dit medium de advertentie uberhaupt hebben gezien). Beter is het om gericht die top-managers actief te benaderen bij de concullega’s, maar ja, zover is TNT nog niet….

  0
  0