M-Freelance, basaal en effectief

Logotype M-Freelance Hoewel het wel zo voelt ben ik natuurlijk niet uitsluitend met RecruitmentMatters bezig. Zo gaat er binnenkort een nieuwe site live waar werkzoekers een slechte online sollicitatie-ervaring kunnen melden: Sollicitatieklacht.nl

En wat is een site zonder een goede tekst? Juist, niet veel soeps. Dus was ik op zoek naar een tekstschrijver; maar mijn vrienden- en kennissenkring leverde geen hits op.

Mijn vervolgoptie is een mailtje naar Bas van de Haterd die vervolgens via Twitter (jaja…) met een kandidaat op de proppen komt. Om mij vervolgens te mailen dat ik de vraag ook eens op M-Freelance moet zetten.

Wat ik afgelopen donderdag natuurlijk braaf heb gedaan. Dezelfde dag had ik al 11 reacties binnen, waarvan er 3 mij meteen aanspraken. Van deze drie kandidaten heb ik vervolgens wat werk bekeken en gisteren een keuze gemaakt.

Ik heb veel met Elance gewerkt voor de uitbesteding van kleine(re)web projecten en ben positief over hun online omgeving. Erg compleet en behoorlijk praktisch.

M-Freelance kan nog het nodige van Elance leren; de huidige service is vrij basaal maar de essentiele functies zijn aanwezig. En wat nog veel belangrijker is; het werkt! Snelheid, bereik en gemak.

Mijn volgende project zal ik er zeker op plaatsen.

Geef een antwoord