Als multiposting en stalking trouwen, wat krijg je dan?

Het is officieel; JobMachine en Arbita gaan voortaan gezamenlijk door het leven. Weet je niet wie JobMachine en Arbita zijn? Dan bevind je je ongetwijfeld in een groot gezelschap.

JobMachine is Shally Steckerl, de ongekroonde koning van de recruitment stalkers. En Arbita is Don Ramer, de boeddistische filosoof die toevallig ook nog eens een succesvolle multiposting toko runt.

JobMachine leert recruiters om het Internet maximaal te benutten in hun zoektocht naar werkzoekers. Met spreekbeurten, consulting diensten , een boek (Electronic recruiting 101) en met Google en Linkedin cheat sheets. En JobMachine kan nu haar diensten ook nog eens aanbieden aan de klanten van Arbita.

Arbita levert multiposting services aan bedrijven. En stuurt dus elke dag duizenden en duizenden vacatures naar een grote waaier aan vacaturesites. En Arbita kan nu haar diensten ook nog eens aanbieden aan de klanten van JobMachine.

Shally Steckerl zat al in Arbita’s Advisory Board samen met grote namen als John Sumser, Peter Weddle en Kevin Wheeler. En een Nederlander; Jorrit Blok.

En dat brengt me automatisch op de volgende vraag. De diensten van JobMachine en Arbita zijn ieder op zich point solutions. En uiteindelijk schiet je daar als organisatie niet al teveel mee op.  Je hebt iets nodig om dat allemaal bij elkaar te brengen: een ATS

In Nederland levert Otys (Blok is de directeur) een ATS; vooral gericht op de intermediaire wereld. Maar Otys heeft grotere ambities en zij is al actief in de UK en wil ook graag de Nieuwe Wereld veroveren.

Dus de vraag is: Wordt Otys binnenkort overgenomen door Arbita?

Geef een reactie

2 Comments