IT-Staffing actie, MVO en hip

IT-Staffing, een werving- en selectiebureau en detacheerder in de IT, komt met een wel heel bijzondere actie. De nieuwe CD van ‘Het Goede Doel’ (Henk Westbroek, Henk Temming en band) is niet in de winkel te koop. Het bedrijf heeft €60.000,- betaald en hij is nu gratis via de site te downloaden.

Maar er is meer. Want op de site te lezen is dat men hiermee Viafrica wil steunen.

Deze cd is mede mogelijk gemaakt door IT-Staffing. De opbrengst van het nog te organiseren benefietconcert rond deze gloednieuwe muzikale parel wordt geschonken aan Viafrica, een organisatie die in sub-sahara Afrika ict-opleidingstrajecten realiseert. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van de pijlers van IT-Staffing. Dat komt niet alleen tot uitdrukking in onze steun aan Viafrica, maar ook in de manier waarop wij omgaan met onze IT-Specialisten.

De cd is gratis te downloaden, als tegenprestatie vragen we je, vrijwillig, donateur te worden van Viafrica.

Nu ken ik toevallig Viafrica (ik heb ooit events georganiseerd waar de directeur één van de sprekers was) en is het een hele sympatieke organisatie die middels IT onderwijs in Sub Sahara Afrika de mensen daar wil ondersteunen en helpen.

Een prachtige combinatie vind ik, zeker voor een IT partij om een instituur dat zich maatschappelijk richt op stimulering via IT te steunen. Wervingsgericht? Is vast een onderdeel van het geheel. Maatschappelijk verantwoord bezig zijn is zeker een pré en een onderscheidend vermogen.

Met dank aan Michiel Berger op Twitter.

Geef een reactie

1 Comment