Employer + personal branding: twee voor de prijs van één!

RecruitmentMatters gaat over online recruitment. Maar zo af en toe moet je ook enigszins off-topic kunnen gaan. Gewoon omdat iets zo enorm ‘meldwaardig’ is. Vanuit mijn optiek natuurlijk.

Een voorbeeld hiervan is een flyer van SOLV Advocaten die ik vandaag via de post ontving:

 

Misschien ben ik groen op communicatiegebied; maar ik vind dit een juweeltje. Dit is employer branding gecombineerd met personal branding. Boem, twee voor de prijs van één. En dan ook nog eens uitstekend uitgevoerd.

Ik loop met deze posting natuurlijk het risico om zowel door Cyril als SOLV aangeklaagd te worden voor allerlei overtredingen. Dus als deze posting ineens verdwenen is, dan weet u waarom… Ik ben dan aan de genade van Christiaan Alberdingk Thijm overgeleverd.

Overigens, volgens drie dames (die de rest van mijn gezin uitmaakt) is de boodschap zeker zo krachtig omdat deze nieuwe aanwinst er niet geheel onaangenaam uitziet. Maar daar heb ik weer geen enkel oordeel over.

16810cookie-checkEmployer + personal branding: twee voor de prijs van één!
Geef een reactie